מדיניות
תאריך שינוי מדיניות: 06/03/2023
החשיפה לאגרות חוב הנסחרות בישראל לא תפחת מ-75% מהשווי הנקי של נכסי הקרן, ובלבד שהחשיפה לאגרות חוב כאמור הצמודות למדד המחירים לצרכן לא תפחת מ-25% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
החשיפה לנכסים שאינם אגרות חוב הנסחרות בישראל, למעט למטבע חוץ, למזומנים, לפקדונות לזמן קצוב ולנכסים נוספים שניתן להחזיק בקרן כספית ללא קונצרני, לא תעלה על 25% מהשווי הנקי של נכסי הקרן ולא תפחת מ-(25%-) מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
החשיפה לאגרות חוב קונצרניות הנסחרות בישראל אשר אינן אג"ח קונצרני ישראל A ומעלה ולאגרות חוב קונצרניות הנסחרות בארה"ב אשר אינן אג"ח קונצרני ארה"ב BBB ומעלה, ביחד, לא תעלה על 15% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
משך החיים הממוצע של כלל אגרות החוב אליהן תהיה הקרן חשופה לא יעלה על 5 שנים.
החשיפה למניות לא תעלה על 15% מהשווי הנקי של נכסי הקרן ולא תפחת מ-0% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
החשיפה למטבע חוץ לא תעלה על 30% מהשווי הנקי של נכסי הקרן ולא תפחת מ-0% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
החשיפה לאג"ח שאינן בדירוג השקעה לא תעלה על 15% מהשווי הנקי של נכסי הקרן ולא תפחת מ-(15%-) מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
החשיפה לאג"ח של חברות נטולות זיקה לישראל לא תעלה על 15% מהשווי הנקי של נכסי הקרן ולא תפחת מ-(15%-) מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
לא תהיה בקרן חשיפה לסיכון אשראי של תאגידים בנקאיים וברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה.
הקרן היא קרן בלתי מוגבלת בניירות ערך חוץ.