מדיניות
תאריך שינוי מדיניות: 01/07/2021
שיעור החשיפה למניות בקרן לא יפחת מ 75% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
שיעור החשיפה המצטבר לאפיקים אחרים שאינם מניות הנסחרות בישראל לא יעלה, בערכו המוחלט, על 25% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
שיעור החשיפה בקרן למניות לא יעלה על 120% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.
שיעור החשיפה לאג"ח שאינן מדורגות בדירוג השקעה בתוספת שיעור החשיפה האפשרי לאג"ח נטולת זיקה לישראל בתוספת שיעור החשיפה לסיכון אשראי של תאגידים בנקאיים או ברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 25%, ובלבד ש:
(א) שיעור החשיפה לסיכון אשראי של כלל התאגידים הבנקאיים והברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכוןהאשראי הראשונה לא יעלה על 20%.
(ב) שיעור החשיפה לסיכון אשראי של תאגיד בנקאי או ברוקר מסוים שאינו נמנה עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 10%.
שיעור החשיפה למט"ח בקרן לא יעלה, בערך מוחלט, על 50%.
השווי הכולל של ניירות ערך חוץ, יחידות של קרנות חוץ ומטבע חוץ שיוחזקו בקרן, בתוספת החשיפה לנכס בסיס הנסחר בחו"ל באמצעות פעילות בנגזרים בבורסות בחו"ל, לא יעלה על 10% מהשווי הנקי של נכסיה.