מדיניות
תאריך שינוי מדיניות: 01/02/2023
שיעור החשיפה בקרן לאג"ח, לפיקדונות ולמזומנים לא יפחת מ-70%, ובלבד ששיעור החשיפה בקרן לאג"ח הנסחרות בארץ לא יפחת מ - 50%.
שיעור החשיפה בקרן למניות לא יעלה, בערכו המוחלט, על 30%.
שיעור החשיפה בקרן למניות הנסחרות בבורסה לניירות ערך בתל אביב בע "מ, מתוך החשיפה המנייתית החלה בקרן בפועל, לא יפחת , בערכו המוחלט, מ-75%.
שיעור החשיפה בקרן למט"ח לא יעלה, בערכו המוחלט, על 10%.
שיעור החשיפה של הקרן לאג"ח שאינן מדורגות בדירוג השקעה ו/או לאג"ח חברות נטולות זיקה לישראל למעט אם הן בדירוג AAil ומעלה או דירוג מקביל לו, בתוספת שיעור החשיפה לסיכון אשראי של כלל התאגידים והברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה, לא יעלה על 30%, ובלבד ש-:
א. שיעור החשיפה לסיכון אשראי של כלל התאגידים הבנקאיים והברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 20%.
ב. שיעור החשיפה לסיכון אשראי של תאג יד בנקאי או ברוקר מסוים שאינו נמ נה עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 10%.
השווי הכולל של ניירות ערך חוץ, יחידות של קרנות חוץ, קרנות מחקות פתוחות, שנכס המעקב שלהן הוא מדד זר או סחורה, ומטבע חוץ, שיוחזקו בה, בתוספת החשיפה לנכס בסיס הנסחר בחו"ל באמצעות פעילות בנגזרים בבורסות בחו"ל לא יעלה על 10% מהשווי הנקי של נכסי הקרן.