מדיניות
תאריך שינוי מדיניות: 10/10/2023
שיעור החשיפה בקרן לאגרות חוב שקליות הנסחרות בישראל, לרבות מקמ, אשר מועד פדיונן הוא עד ליום 30 ליוני 2027 לא יפחת מ- 75%.
אגח שתירכשנה בעד הקרן יהיו רק אגח שדורגו עי חברה מדרגת בדרוג A -ומעלה. במקרה בו ירד דירוג אגח המוחזקת בקרן לדירוג הנמוך מדירוג A באופן שהשקעות הקרן חרגו ממדיניות ההשקעות שלה, יתאים מנהל הקרן את השקעות הקרן למדיניות ההשקעות עד תום עשרה ימי מסחר לאחר היום שבו החלה החריגה.
משך החיים הממוצע של תיק האגח בקרן לא יעלה על 5 שנים.
הקרן לא תיצור חשיפה למניות.
הקרן לא תיצור חשיפה למטח.
שיעור החשיפה הכולל בקרן לנכסים שאינם אגח לפדיון, לא יעלה על 25%, ובלבד שמועד הפדיון הסופי של אגח, שאינן אגח לפדיון, שירכשו בעד הקרן, לא יעלה על שנה מתאריך הפדיון.
הקרן לא תיצור חשיפה לאגח שאינן מדורגות בדירוג השקעה ו/או לאגח חברות נטולות זיקה לישראל.
עד 30 יום לפני תאריך הפדיון, ידווח מנהל הקרן על אודות שינוי שם הקרן ומדיניות ההשקעות שלה, אשר יכנס לתוקף ב יום 1 ליולי העוקב לתאריך הפדיון, ובמסגרתם יקבע מנהל הקרן תאריך פדיון אחר ש יחליף את תאריך הפדיון כשזה יסתיים , זאת בתנאי שתאריך הפדיון החדש ש ייקבע לא יהיה מוקדם מ- 4 שנים ולא מאוחר מ-5 שנים תאריך הפדיון הקודם. בכל פעם שי יקבע תאריך פדיון חדש במקום תאריך הפדיון שהסתיים, מנהל הקרן ירכוש אגרות חוב שמועד פדיונן יהיה לא יאוחר מתאריך הפדיון שנקבע.
שיעור החשיפה לסיכון אשראי של כלל התאגידים הבנקאיים והברוקרים שאינם נמנים עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 20%.
שיעור החשיפה לסיכון אשראי של תאגיד בנקאי או ברוקר מסוים שאינו נמנה עם קבוצת סיכון האשראי הראשונה לא יעלה על 10%.